Din holdning til dig selv er din styrke – bliv stjernen i dit liv.

Du skaber selv dine resultater i dit liv og har du ikke de resultater du ønsker, så er det en forandring du ønsker. En af de ting, du ikke har lært er hvilke ændringer der skal til og hvordan du gør – der kan jeg hjælpe dig.

Gennem vores samarbejde vil du opnå indsigt i dine egne behov, hvordan din krop reagerer på dine begrænsninger og få viden om hvordan du bedst giver slip på gl. vaner og begrænsninger. Der igennem vil du begynde at skabe de resultater du ønsker i dit liv.

Gennem 12 uger vil du stå stærkt i dig og i dit lys, så du oplever frihed og lethed i dit liv. Processen giver dig indsigt i din programmering af din underbevidsthed og hvordan du ændre på den. Du vil blive bevidst om dine vaner og hvilke tanker der skaber de resultater du har.

På 12 uger vil du komme omkring dine tanker der skaber dine følelser og de skaber dine handlinger der igen skaber dine resultater. Du vil opnå indsigt i hvad det er der bremser dig og sikre at du ikke opnår det resultater du ønsker.

Du vil løbende have mulighed for at booke en 1:1 samtale med mig, og bor du inden for 30 km, fra mit kontor, så kan vi aftale det skal være en gå tur.

Du har adgang til materialet på livstid, for den person du er når du starter er ikke den samme person du er når de 12 uger er gået. Derfor har du mulighed for at gentage de 12 uger flere gange, så du sikre din fremtidige udvikling.

For at opnå den fulde værdi, er det vigtigt at du skriver ned hvad det er du ønsker for resultater af samarbejdet – for at holde fokus. Samtidig skal vi være sikre på at jeg kan hjælpe dig og derfor book en samtale her.

Du har mulighed for at læse om de 12 uger og købe det her.

Stines Hus hjælper dig

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os