Profil

Velkommen!

Mit liv har været præget af forskellige udfordringer, udfordringer som har sat sig i min krop. Gennem mange år, har mit liv været styret af stress og en kæmpe vilje til at hjælpe alle andre og ikke lytte til mig selv. På et tidspunkt sagde min krop stop og jeg begyndte at se symptomer som;

  • ingen energi,
  • ingen overskud,
  • sitren i hele kroppen,
  • hukommelses problemer,
  • træls humør og ikke god til uforudsete ting,
  • smerter der flyttede rundt i hele kroppen, som ingen kunne forklare.

Inden smerterne “blev synlige” skete der dog nogle underlige ting. Jeg mistede fuldstændig energien og kunne slet ikke overskue andet end arbejde og så husholdning. Det at købe ind, eller skulle ud og spise, kunne fuldstændig tage humøret fra mig.

Min hukommelse svigtede, så selv de basale ting kunne forsvinde. En dag kunne jeg ikke huske hvordan jeg skulle binde snørebånd. Næste dag kunne jeg pludselig ikke huske hvordan jeg skulle komme hjem fra arbejde, og måtte sætte GPS’en til. Det var som om min hukommelse blev som en si, hvor hullerne flyttede rundt. Jeg blev bange og havde en stor frygt for en dag at glemme mine børn og deres navne.

Efter mange uddannelser, kurser, 2 sygemeldinger og ingen hjælp at hente nogen steder, fandt jeg min vej tilbage til livet. Jeg har taget de ting, der gave mening, fra den viden jeg har fået samlet, og bygget min egen model ‘Bliv stjernen i dit liv’. Jeg har selv arbejdet med materialet, og haft flere klienter igennem, hvor de har transformeret deres liv fuldstændigt.

Jeg har erfaret, at det først symptom på udbrændt/stress, er mangel på energi – både fysisk og mentalt, eller tid. Det gælder også for mange, at de i deres opvækst har oplevet noget træls, så som mobning eller utryghed hjemme – vi har alle nogle ting, der betyder at vi ikke sætter os selv særlig højt på rangstigen. Jeg er overbevist om at vi alle er skabt forskellige og derfor ikke kan behandles ens. Hver person har sin historie, der er lagret i kroppen, som så også skal behandles på hver sin måde. Det betyder dog ikke at vi skal pille navle, men derimod arbejde hen imod, et nyt billede af os selv.

Jeg lever nu det gode liv, med energi, overskud og i balance med min krop. Gennem min egen vej, har jeg fundet hvordan jeg undgår konstant at komme til at ligge på kanten af stress og undgå derved at min krop siger fra. Men jeg kunne ikke have gennemført alene, uden min mentor.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, eller om du har behov for hjælp, til at finde din indre styrke, se dine stærke sider og lære at elske dig selv, så tag endelig kontakt til mig.  Sig JA til dig og kontakt mig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os