Free stuff

På denne side vil du kunne finde inspiration i det jeg arbejder med, og finde muligheder for at få inspiration til at arbejde med selvudvikling. Samtidig vil du også kunne finde henvisninger til andre spændende personer, der vil kunne hjælpe dig til det ene eller det andet.

Skab plads til dig selv – stop tankemylder

Du kender det, tankerne kører og kører rundt, de kan slet ikke få hold igen. Dine tanker udspringer af det du har lært, hørt og erfaret, og den måde de kører rundt på er ikke tilfældigt.

Måden vi oplever tankemylder på, er ved at vi slet ikke kan få ro og når vi virkelig ønsker det, så kommer de væltende ind. Ikke nok med der er mange tanker, men hver en tanke sætter en følelse, så du bliver konstant bombarderet.

Denne lille eBog, giver dig nogle lette trin til at stoppe dit tankemylder, ikke med et trylleslag, men nogle skridt du kan tage hver dag, og så vil tankemylderet stoppe, hent den her https://stineshus.simplero.com/stop-tankemylder.

Denne bog forklarer dig både hvorfor dine tanker opstår og hvordan du stopper dem. Det er ikke svært men det kræver vedholdenhed. Jeg ønsker dig god læsning og vil elske lidt feedback.

Kend dig selv – find indre styrke

Jeg har forfattet en lille bog, der indeholder de ting jeg selv startede med at bruge – tilbage til rødderne. Det er de ting der fik mig til at indse – jeg er den vigtigste i mit liv og jeg ønsker det sammen for dig.
Så trænger du til lidt hjælp til selvhjælp, til at se du er den vigtigste i dit liv og at du er en fantastisk værdi for alle omkring dig, vil du kunne få inspiration i denne bog. E-bog om selvkærlighed til selvværd

Jeg ønsker virkelig at hjælpe så mange mennesker som muligt og derfor er denne bog skrevet, da det er min passion at hjælpe og give. Jeg ønsker virkelig for dig, at du kunne få tid til at læse den, ikke kun en gang men flere gang og så prøv de små fif i din hverdag – du vil opleve store forandringer.

Få energien tilbage

Vi kan nogle gang godt føle os totalt energiforladt og mangle ideer til at få energien tilbage. Jeg har skrevet en lille bog der giver dig inspiration til netop det at få energi, overskud og glæde tilbage i dit liv. Jeg giver dig her, de mest simple måder, hvorpå du hurtigt at få energien tilbage og virkelig komme til at nyde livet. Er du interesseret i lidt læsning, kan du hente bogen her, ‘6 trin til mere energi i din fritid’.

‘Denne bog startede min transformation, fra at gå som en zombie, hver eftermiddag, til at livet igen blev legende let og dejligt’. Sonja.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os