Blog

På bare 12 uger vil du opdage en helt ny verden og du vil opnå indre styrke samt frihed.

Som en klient sagde ‘Det er så befriende, pludselig ikke at bekymre sig mere – nu lever jeg bare livet’.
En anden klient sagde ‘Bekymringer er tidsspild – nu bestiller jeg bare hvad jeg vil have og så kommer det’.

Der er både dårlige og gode bekymringer.
Dine gode bekymringer er dem som holder dig i live, dem som sikre at du ikke går over gaden uden at se dig for og dem som sikre at du ikke hopper ud fra 3 sal. når elevatoren ikke virker. Dine gode bekymringer er din ven.
Dine negative bekymringer, er dem som holder dig fanget i fremtiden, hvor du hele tiden forudser noget skidt vil ske for dig, og de holder dig fanget i et liv uden livskvalitet og glæde – du vil næste ikke være til stede i nuet, og opleve alt det gode der sker. Ved at bekymre dig, giver du kontrollen til dine tanker, og de styrer så dit liv. Du har mulighed for at vælge hvilke tanker du ønsker og så leve dit liv den vej.
I december vil der i stines klub være en kalender, der hver dag giver dig ca. 10 minutters til at blive klogere på dine bekymringer, hvordan du stopper dem og hvordan de kan blive din læremester. Dine bekymringer handler ikke kun om dine tanker, men også om hvordan din krop har det. For de negative bekymringer sætter sig som stivhed og spændinger i din krop.
Du kan komme med for kun 125 kr. og så har du også adgang til andre ting i Stines Klub. Jeg vil glæde mig til at se dig så tilmeld dig her https://stines-hus-online-univers.simplerosites.com/julek..
Jeg elsker når mine kunder ved hvad de vil have – og flere har sagt ‘Du skal lave en julekalender igen, den er fantastisk at starte dagen med’. Jeg har lært at kunden altid har ret, så en december wellness har set dagens lys 😍💖💃.
Så kunne du tænke dig at give opmærksomhed til din krop, dit sind og din sjæl i december, så kom med i Stines Klub hvor du vil kunne finde inspiration til et sund liv, en balance i tid, styrkelse af både mentale muskler og også de fysiske og meget meget mere.
Det er op til dig hvad du får ud af denne måned, men du vil ikke fortryde at få dig selv i centrum bare 10 min om dagen.
Du skal kun komme med hvis du kunne tænke dig at opnå;
Fokus på hvad der er vigtigt for dig
Din krop begynder at takke dig
Du vil få brugt din latter muskel, samt mange andre muskler
Din koncentration vil blive trænet
Du mærker hvordan din drøm føles
Du vil mærke din indre ro stiger
Du vil få bevidsthed om hvordan balance i dit liv kan skabes
Din kreativitet vil blomstre
Du vil mærke naturen.
– og så er der altid mere.
Du kan komme med for kun 125 kr. og så har du også adgang til andre ting i Stines Klub. Jeg vil glæde mig til at se dig så tilmeld dig her https://stines-hus-online-univers.simplerosites.com/julek..
Det at sætte sig selv først og sikre der ikke er kaos i livet, kan være svært og derfor holder jeg et mini-kursus, hvor jeg inspirerer til at hæve vibrationen, få glæden ind i livet og sætte selvkærlighed før alt andet.
Jeg kender til det, at være ensom selvom der er mennesker omkring mig hele tiden – engang blev jeg ked af det og følte mig mindre værd – i dag nyder jeg mit eget selvskab og tiltrækker de mennesker der respekterer mig som den jeg er.
Mit liv føltes engang som kaos, hvor jeg hele tiden havde overfyldt min tallerken, for at bevise mit værd overfor andre, eller mig selv. Gennem selvomsorg og ved at give mig selv kærlighed, har jeg styrket mit selvværd, så jeg ikke længere skal bevise noget som helst. Det giver en fantastisk frihed, til at vælge kun det jeg føler giver mig mening.
Over 3 dagen til jeg inspirerer til;
  • selvomsorg
  • Selvkærlighed
  • værdier
  • mål
  • frygten, som holder dig tilbage.
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig eller gå til min facebook gruppe.

Vågner du om morgnen og glæder dig til denne nye dag? Hvis ikke kunne du så tænke dig forståelse af dit sind, overvinde illusionen om frygt, bryde igennem illusionen om dig selv og forstå hvad dine mål betyder for dine resultater?

Ved at arbejde med min og Anders Hansen i 12 uger, vil du vide meget mere om dig selv, vide hvad det er du gerne vil med dit liv og kend til de forskellige begrænsninger du pt. har i dit liv. Du vil mærke en forandring meget hurtigt og den vil vare ved fordi vi arbejder med roden til udfordringen og ikke vaner. Når vi er færdige, vil du vide, hvordan din underbevidsthed arbejder og vide hvordan du vil kunne tiltrække lige netop det du ønsker i dit liv.

Jeg har selv været igennem programmet, og jeg kan kun sige – jeg arbejder stadig med det, hver dag, for jeg ønsker altid at være den bedste version af mig selv og hjælpe så mange som muligt til det samme. Derudover har Anders Hansen selv arbejdet med materialet og han har efterhånden haft mangen mennesker igennem forløbet.
Det er ikke alle der er egenet til dette forløb og derfor skal vi lige have en snak, som foregår over telefonen. Det er for at vi begge kan mærke efter om det passer lige til dig. Du kan booke en samtale lige https://Stineshusonlinebooking.as.me/

Hvad er du egentlig værd

Det spørgsmål fik jeg i går, da jeg sad og følte mig som en lille mus uden ost eller tag over hovedet.

Vi kom til at sidde og snakke frem og tilbage om hvordan det var jeg havde udviklet mig og hvad jeg egentlig havde gjort. Så slog det mig pludselig – du skal starte forfra, for der er nogle ting jeg stadig mangler at få ’slettet – overskrevet’ som bremser mig i at komme videre frem.

Det handler nemlig ikke om at indtage nyt hele tiden, men genbruge det vi har og så gentage det og gentage det igen og igen. Det er bare ikke sådanne vi er opdraget – når vi har lært, smid væk og begynd på nyt. Ved at gentage, vil vi opleve helt nye ting sker og alt bliver nyt igen.

En lille e-bog kom til live i går

Et emne som selvværd er for mig noget af det vigtigste at arbejde med og være virkelig varsom med. Selvværd er det der er med til at bestemme de resultater du har i dit liv og hvordan du har det med dig selv. Første skridt på vejen til at få et bedre selvværd er faktisk at begynde at elske dig selv, for hvordan kan du arbejde med dig selv hvis du ikke elsker dig selv. Jeg var blevet mor før jeg blev bevidst om dette.

Under min graviditet begyndte jeg at læse bøger om hvordan jeg kunne ændre mig, så jeg ikke tiltrak så meget negativt og hvordan jeg kunne blive mere stærk til at møde de udfordringer jeg havde. Det var først efter nogle flere år jeg fik en mentor der startede et helt andet sted – elsk dig selv lige nøjagtig som du er og begynd der. For du kan ikke give til andre hvad du ikke selv indeholder – nu er det jo bare lettere sagt en gjort.

Derfor har jeg lavet en e-bog, der kan hjælp alle der har lyst til at elske sig selv og dermed booste deres selvvære. Du kan downloade bogen ved dette link og jeg ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Begrænsninger – beskriver dine værdier

Livsværdier er dem der hjælper os med at være autentisk og de guider os til respekt for os selv. De livsværdier du arbejder ud fra, er det overhovedet dine? Det kan nogen gange være svært at gennemskue og derfor kan du kigge på dine begrænsninger samtidig – for de afspejler hinanden. En begrænsning jeg havde var ‘Jeg duer ikke til noget’ og den hører sammen med værdier som ‘kommer der nogen på besøg, skal her være fint og rent’, ‘når jeg er nogen steder skal jeg passe ind og være obs på alle har det godt’ og lignende.

Så ved at kigge på dine livsværdier og virkelig blive skarp på hvordan du ønsker de skal være, vil du opleve at du får tydelig gjort dine begrænsninger og derved kan begynde at overskrive dem. Det handler i bund og grund om at du får bevidstheden, for ellers kan du ikke ændre noget – hvis du altså har ønske om ændring. Dine begrænsninger er i høj grad med til at bestemme hvordan dine livs resultater bliver og hvad du føler du kan, vil og skal.

Følelsen er ‘Ingen overskud og min tid bliver brugt af andre’

Jeg elsker mit liv og min familien, men nogle gange skal jeg lige sluge en kamel. Jeg arbejder hjemmefra, og jeg arbejder nok rigtig mange timer, men det føles ikke sådanne da jeg elsker det jeg laver – hjælper andre. Det er bare noglegange sådanne at min familie laver aftaler, der involvere mig, uden hensyn til mit arbejde og så undre de sig over jeg ikke bare siger ok. Samtidig ved jeg jo godt, jeg er den der har størst mulighed for at ændre på mine planer, og tilpasse hvornår jeg gør hvad – det giver mig bare følelsen af ‘du har ingen betydning og har intet vigtigt’.

Det er jo ikke sådanne de mener det, det ved jeg godt, men det kan ikke ændre på min følelse og nogle gange skuffelse. Så jeg er begyndt at tænke meget over, hvad jeg selv siger og tænker i forhold til mit arbejde – giver jeg udtryk for det ikke er vigtigt, giver jeg udtryk for det bare kan vente eller flyttes?. Så jeg har kigget lidt på mine begrænsninger og hvad de siger i forhold til dette – ‘At hjælpe mennesker er ikke et rigtigt job’, kan jeg pludselig hører min bedsteforældre og forældre sige. Så jeg udstråler jo at jeg ikke har et ‘rigtigt job’, og det betyder at jeg bare kan flytte rundt på min tid og det jeg laver ikke er vigtigt.

Så ved at jeg ændre mit syn på mit arbejde, hvor vigtigt det er for andre mennesker og hvor mange dejlige mennesker jeg hjælper hver dag, vil min familie også have større respekt for min tid. Det handler jo ikke om hvad de gør, men hvad jeg sender ud til min omverden – ved at ændre mit syn på mig, ændre jeg også deres måde at behandle mig på. Jeg synes det er vildt spændende at se hvordan vores begrænsninger langsomt bliver synlige for os, når vi er klar til at arbejde med dem.

Selvværd og selvtillid – er der forskel?

Ja der er forskel, men de hænger meget sammen. Selvværd er det du er værd for dig selv og hvad du ser du er værd. Jeg har altid følt og tænkt jeg var værdiløs, som en person der ikke så godt ud eller kunne noget helt specielt. Jeg har altid vurderer mig ud fra ‘hvad andre sagde om mig og til mig’, så jeg kunne jo ikke finde ud af noget. I dag arbejder jeg stadig på mit selvværd og jeg nyder virkelig at se hvordan jeg bliver mere rank, jeg kan nu stå og kigge mig selv i øjnene når jeg kigger i spejlet og jeg kan godt se de ting som er kønt ved mig. Der er bare lige det – tror jeg fuldt ud på det?

Det er ikke hver dag jeg tror på jeg har værdi, for jeg bliver stadig påvirket når nogen siger ting på en bestemt måde – et eksempel ‘Det du har skrevet skal laves helt om for det er ikke godt nok’. Det er ok det jeg ikke skriver er godt nok, men nå jeg ikke kan få svar på hvad det er der ikke er godt nok, så kravler jeg tilbage i mit musehul og bliver der og slikker mine sår. Så kommer jeg lige så langsomt frem igen, og da jeg aldrig giver op, så prøver jeg da bare at skrive noget igen – men denne gang holder jeg det for mig selv. Ikke nok med jeg mister troen på mig selv, føler mig elendigt til mode, føler jeg ikke kan gøre noget rigtigt – jeg mister også totalt tilliden til den person og det tager mig lang tid at åbne igen.

Det jeg ved jeg skal gøre er, at sige til mig ‘det er godt det du laver, og den anden ser tingen ud fra sin andedam’, så skal jeg kræve et konstruktivt svar og så skal jeg finde 3 ting jeg er godt til (dem jeg ved jeg er godt til uafhængig af hvad andre siger). For nej vi skal ikke lade os styre af hvad andre siger, men det er jo lige netop lettere skrevet end gjort! Så det vil skal er – når det sker- overskriv med noget godt, og virkelig rose os selv for den vi er og det vi kan. Så start lige med at sig til dig selv ‘du er fantastisk unik og er god til at læse dette’. Ikke noget med at grine, nej tag rosen ind og mærk hvilken forskel det gør – find så 3 ting du ved du er godt til, gå ud til dit spejl og sig dem til dig selv mens du kigger dig ind i øjnene. Du kan godt – jeg tror på dig, for når jeg kan så ved jeg du også kan.

Altid følt mig lille og ikke god nok

Det er den følelse jeg kan huske jeg har haft længest tid – den kan altid nedbrydes i dårligt selvværd, ingen selvtillid, for meget vægt på kroppen, smerter der flytter rundt, ingen rigtig glæde ved livet og altid klar til at kravle i et musehul når nogle gik over min grænse.

Jeg kan faktisk ikke huske fra da jeg var lille, andet end i skolen følte jeg aldrig jeg passede ind. Jeg er altid blevet mobbet og det både af lærer samt elever. Du staver som en brækket arm, du kan ikke tillade dig at sige din mening hele tiden og kan du ikke bare holde din mund. Jeg kan godt forstå når mine unge mennesker har det svært, men til gengæld prøver jeg altid at få dem til at føle sig godt tilpas uanset hvad der sker.

Min far meldte mig ud af gymnasiet 3 gange – for du er for dum til at gå der. Det kunne han bare ikke – jeg havde selv valgt og jeg bestod dag også. I dag forstår jeg, han kun ville beskytte mig – men istedet skulle han jo ikke have sammenlignet mig med min søster, han skulle have set mig som den jeg var. Så havde jeg måske ikke haft 3 uddannelser men var gået direkte til det jeg faktisk altid har være god til – forstå mennesker og hjælper dem til at se hvor dejlige, fantastiske og dygtige de er.

Jeg er også et menneske

Og det betyder at jeg ikke er perfekt og slet ikke uden fejl. Forskellen er bare ofte, at jeg ved hvad jeg skal gøre, når jeg finder ud af noget ikke er godt nok fra min side af – men nogle gang møder jeg da også ting som jeg ikke helt kan finde en løsning på.

Jeg blev meget hurtigt i min opvækst et antenne barn – det er en der hele tiden mærker på mennesker omkring sig og finder ud af hvordan man kan sikre at ingen bliver sure, ingen bliver kede af det og alle er glade. Det er en opgave, som er svær for alle uanset hvordan de er. Men det er så også en vane, der er meget svært at lægge fra sig og når jeg i dag møder mennesker jeg ikke kan læse eller bare bliver usikker på, som kommer vanen op til overfladen.

Jeg kender heldigvis min vane, og kan hurtig se når den bliver aktiveret. Der hvor jeg stadig har lidt at lære er når mennesker jeg stoler på, pludselig aktiverer denne vane – for jeg vil jo ikke skubbe dem væk, men samtidig står jeg jo ikke ved hvem jeg er når antennerne kommer ud. Så jeg bliver både ked af det, frustreret og rådvild – bliver først handlingslammet, men så begynder jeg at sætte hælene i og dernæst begynder jeg at overskrive den vane. Jeg tilgiver hver og en, men jeg har også lige brug for at øve mig alene.at sætte hælene i og dernæst begynder jeg at overskrive den vane. Jeg tilgiver hver og en, men jeg har også lige brug for at øve mig alene.

Det handler ikke om dine omstændigheder, det handler om hvordan du har det og hvad du vælger at se.

Ved du hvad du ønsker?

De resultater du har i dit liv viser hvordan din underbevidsthed er programmeret og hvordan du ser dig selv. Dine tanker skaber dine følelser, dine følelser skaber dine reaktioner og dine reaktioner skaber dine handlinger der giver dig dine resultater. Dine tanker har et bestemt mønster i forhold til hvordan du er programmeret.

Jeg havde en klient der kom til at se på sine tanker, for i mange år havde klienten aldrig manglet arbejde, eller haft behov for at søge nye græsgange. Hver gang klienten så nogle sidde og det virkede som om de ikke havde arbejde, var tankerne ‘tag dig nu sammen, alle kan få et arbejde’. Efter klienten selv stod uden arbejde, og faktisk ikke havde det så godt psykisk, var tankerne nogle helt andre; ‘hvordan har de ikke fået hjælp til at komme videre i deres liv’. Så automatisk er programmering af underbevidstheden blevet ændret, fordi der nu er nogle andre erfaringer der er kommet ind i klientens liv.

Så hvordan er din underbevidsthed programmeret – for den er med til at bestemme hvilke resultater du har i dit liv og hvordan du ser dig selv. Heldigvis kan vi om-programmere underbevidstheden, hvis vi ikke ønsker det vi har i vores liv. Du har mulighed for at tænke og føle anderledes – så bliver dine handlinger og dermed dine resultater også anderledes. Du skal bare være vedholden og hver aften beskrive det du gerne vil have, ikke kigge på hvad der er, men virkelig beskrive hvad det er du ønsker, så vil du opleve at det også sker.

Står du ved den du er?

Nogen gange tager vi beslutninger, som vi egentlig helst vil gemme fra vores omverden, for det sidder i os ‘hvad vil de sige og tænke’. Det at vi har disse tanker, er fordi vores selvværd ikke er helt i top og fordi vi stadig læner os op af vores omverden.
Ved at stå stærkt i dig selv, ved at lære du er den vigtigste i dit liv og samtidig ved at bygge et selv billede som er strålende, så vil du kunne slippe disse tanker og mønstre. Du vil få muligheden for at lytte til det der bliver sagt til dig, og bruge det konstruktivt i stedet for at tage det som kritik.

Jeg har taget nogle beslutninger her på det sidste, hvor jeg har kunne mærke dem ville jeg helst ikke vise til omverden ‘for hvordan reagerer de på det’. Wupti – stine du er ikke færdig med at skabe dit nye billede – det vidste jeg godt, det jeg er så begejstret for er jeg kan mærke jeg lytter til hvad mennesker omkring mig siger, og jeg begynder at modtage svar som kan hjælpe mig videre. Det er en helt ny situation og ved at modtage disse ting, kan jeg også bygge videre på mit nye selv billede.

Jeg er gået fra musehul til at kunne se løve hulen og jeg er vildt begejstret. Jeg kan mærke jeg frigiver gamle mønstre og bygger nye mønstre. Jeg ønsker også for dig, at du kan mærke hvilken frihed og indre styrke det giver, for det er en helt vild fantastisk oplevelse. Jeg elsker mit liv og hver i dag i det.

Kender du dit potentiale?

Dit potentiale er ikke bestemt af al den viden du har lært eller alle de fine diplomer du har – dit potentiale er bestemt af hvordan du ser dig selv og om du kan drømme :-). Kig omkring dig – hvilke resultater har du i dit liv, er det noget du nyder og elsker eller kunne du godt tænkt dig noget andet. Dine resultater er bestemt ud fra dit potentiale – hvordan du ser dig og om du kan drømme om hvem/hvordan du gerne vil være.

Det lyder lidt vildt ja, men det er således – en tanke sætter en følelse, en følelse sætter en reaktion, en reaktion sætter en handling og en handling giver dit et resultat. Så sæt dig et roligt sted og begynd at tænke lidt over hvordan du føler når du tænker på dit liv, på den du er og på de ting du gør i dit liv. Jeg bruger i gennemsnit 10 min hver dag på at mærke hvordan jeg har det lige nu og her – jeg begynder at tænke over mit liv og mærker hvilke følelser jeg får – det giver en bevidsthed om det der er og om det skal ændres.

Du er ikke vant til at kigge på dit liv med skabelses-briller, du er nok ikke bevidst om at du kan skabe lige nøjagtig det liv du ønsker, for det er der aldrig nogen der har sagt, eller også har du en programmering der siger ‘ja ja, hvem tror du, du er!’. Men lyt ikke til din indre stemme, det er din programmering i din underbevidsthed der snakker. Du kan selv skabe det liv du ønsker – du skal mærke efter hvad du virkelig ønsker og så se det for dig. Processen kræver positive tanker, for ellers skaber du det negative du tænker.

Du læser ikke dette – fantasi

Hvad er det vi lærer som lille omkring fantasi, der gør at vi ikke engang læser det der bliver skrevet om fantasi. Hvordan kan et ord, der beskriver at vi må tænke store drømme og virkelig mærke hvad kan være, være så negativt ladet at vi ikke engang vil læse noget om det?
Jeg kan huske at jeg både havde en fantasi ven og jeg brugte min fantasi omkring hvordan min fremtid ville være, da jeg var mindre. Så er der rigtig mange år hvor jeg ved jeg slet ikke brugte min fantasi – for jeg blev skuffet. Det er bare så ærgerligt at jeg ikke lærte at håndtere skuffelse så jeg kunne fantasere videre.

Det er kun ved at forstille os ting, at fantasere om hvad vi gerne vil have og dermed få beskrevet drømmene at vi kan skabe det liv vi virkelig ønsker – men det er ikke tilladt. Jeg tænker det har noget med den her skuffelse at gøre, men det sjove er at når vi bliver skuffet så er det jo betingelserne der ikke er opfyldt. Det er de personer der har været med i fantasien – og det er det vi ikke har lært, det skal kun omhandle os selv. Du skal ikke drømme om hvad mennesker omkring dig gør, eller hvad det bliver gjort for dig. Du skal drømme om hvem du er, hvordan du føler dig og hvad du gør – det handler kun om dig.

Hvis jeg havde lært dette, så er jeg overbevidst om mig liv ville have set helt anderledes ud og jeg ville have opnået det jeg virkelig drømte om da jeg var lille. Den fantasi jeg kan huske bedst er hvor jeg er en slank persone med vildt stor selvtillid og jeg gør det jeg har lyst til – hjælper andre mennesker. Se den fantasi skulle jo aldrig have været sluppet, men haft lov til at blomstre, for det er den fantasi jeg er begyndt at bygge igen.

Hvad vil jeg egentlig med mit liv

Det er en tanke jeg havde i mange år, for jeg følte mig ikke helt godt tilpas med det liv jeg havde. Jeg var taknemlig over alt det som var, men jeg manglede glæden, energien og overskud. Jeg følte mig doven, for jeg havde mest lyst til at sidde og kigge ud i luften, så jeg arbejdede endnu mere og hjemme sad jeg sjælendt ned. På et tidspunkt sagde det Bang og jeg kunne ikke røre mig ud af pletten. Jeg kunne ikke tænke en sammenhængende tanke og jeg følte mig helt tom.
I 14 dage sad jeg bare og kiggede ud i luften, eller gik og arbejdede lidt i min have – jeg følte ingen glæde, ingen energi, men mest af alt tænkte jeg over ‘hvem er jeg’. Jeg vidste ikke hvad jeg ønskede at lave, jeg kunne ikke overskue at skulle tilbage til det arbejde jeg havde og jeg følte slet ikke jeg hørte til nogen steder. Jeg kunne mærke den hjælp jeg fik, slet ikke havde fat om det egentlige problem og jeg vidste slet ikke hvad det var.

Så hørte jeg en snakke om vaner, underbevidsthed og beslutsomhed. Resten hørt jeg ikke rigtig for det med vaner og underbevidsthed satte nogle tanker og følelser igang ved mig. Jeg begyndte at kigge på mit liv ud fra vaner – hele tiden vurderer er det vane, er det nødvendigt eller kan det ændres. Samtidig begyndte jeg at kigge på mine tanker, for jeg blev træt af at lytte hvor negative de var – jeg ville jo være glad og lykkelig igen. Efter noget tid gik det op for mig at min beslutsomhed, sikrede at jeg blev ved med at arbejde med vaner og tankemønstre. I dag er jeg blevet glad, ved hvad jeg vil med mit liv, kender mig selv og er bevidst om at selv udvikling er vigtig for ikke at dø indeni.

Du skal give slip

Når jeg snakker om min opvækst, så bliver jeg ikke ked af det, men jeg kan mærke det stadig har et tag i mig. Jeg fik at vide ‘Du skal give slip på det, for ellers kommer du ikke videre’. Ja det er rigtigt at vi skal give slip, men ikke alt kommer frem på en gang.
Jeg ved nogle af de ting som har sat mærker fra min opvækst, men ikke alle. Dem jeg ikke kan huske, de popper op på de mest underlige tidspunkter – husk altid at sige tak for gaven. Det nemlig en gave de kommer frem, for ellers kan du jo ikke give slip.

Det at give slip, ja hvad er det egentlig – du kan nemlig ikke bare tømme et sted i dit hoved ved at trykke på delete. Du kan der imod vælge at tænke andre tanker – og når du tænker en negativ tanke så skal du tænke 5 positivt. Det kræver du bliver bevidst om dine tanker, ja og ikke altid let da det hele kører på autopilot, men når du kan styre dine tanker, så vil du også kunne styre dine følelser og du vil være endnu 1 skridt tættere på personlig frihed.

Du kan også øve dig i at tilgive, mest dig selv men også dine omgivelser da du voksede op. Der er mange måder at gøre det på, men en for mig let måde, er den som Rhonda Byrne (forfatteren til The secret) har vist, og det er på et stykke papir at lave to kolonner. I den først kolonne skriver du hvad det er som skal tilgives og i den næste skriver du ‘Jeg tilgiver dig’. For eksempel kunne jeg skrive ‘Hvorfor fik jeg ikke støtte i at blive mig’ og ‘ Jeg tilgiver dig’. Når du ikke kan komme på flere ting, tager du dette stykke papir og brænder det mens du siger tak. Det gentager du hver gang du kan mærke noget fra fortiden, giver dig negative tanker eller giver dig negative følelser.
Du vil takke dig selv for at begynde med at give slip, for det er vejen til din personlige frihed og begyndelse på transformationen til at blive stjernen i dit liv.

Mobning, eller ej

Hvem er det der bestemmer om jeg er blevet udsat for mobning?
Det er en tanke jeg har gået rundt med, for når jeg tænker tilbage på min skoletid, så har jeg været udsat for mobning, men mine forældre synes ikke at kunne huske det. Dem jeg gik i klasse med fra 5 klasse til og med 9 klasse, husker det ikke sådanne, men siger der imod jeg var den stærke. Så kan jeg godt få følelsen af – kan jeg da slet ikke huske noget korrekt?

For 6 år siden læste jeg noget Bob Proctor havde skrevet ‘ Du behøver ikke en masse diplomer for at være klog, du skal bare bruge din indre visdom’. Det slog mig at jeg jo altid har defineret mig som dum, for jeg blev jo udsat for mobning, jeg blev altid sammenlignet med min søster der jo var klogere end mig og så hørte jeg aldrig ord som ‘flot klaret’ eller ‘hvor er du dygtig’. Jeg tog landmands uddannelsen og kommentarene var ‘det er da ikke en uddannelse’ eller ‘hvis man ikke kan blive andet kan man da altid blive landmand’.

Nu ønskede jeg jo ikke min egen gård, for min drøm var at hjælpe andre med at blive en fantastisk landmand. Allerede der ønskede jeg at hjælpe andre mennesker med at blive lige det de havde lyst til – ‘det kan man da ikke tjene penge ved’ var den eneste kommentar jeg fik.
Jeg har nu arbejdet med selv udvikling i 15 år, mest i forhold til mig selv, men også hjulpet andre til at finde netop deres stærke sider. Da jeg først gang oplevede Bob Proctor, tænkte jeg ‘wow, det er den vej jeg vil’ og siden har jeg brugt både hans lære og Anders Hansens materiale. For vi er alle født til succes, vi har bare lært noget andet gennem vores opvækst, som betyder vi ikke tror på os selv og derfor har vi et billede af os selv der er defineret som lavt selvværd. Der er intet der er rigtigt eller forkert i forhold til hvad du mener om dig selv, du skal bare beslutte dig for hvem og hvordan du vil være. Da jeg begyndte at danne et andet billede i mig om mig, skete der ting i mig liv jeg slet ikke turde forestille mig.
I dag hjælper jeg andre mennesker med at skabe et ny billede af dem selv, så deres selvværd bliver højt, for det handler ikke om hvad andre mener med hvad du selv mener. Det billede du ser af dig selv er også det billede andre ser af dig, fordi du jo lever efter det.

Højt selvværd – kan det virkelig opnås?

For nogle kan det være meget svært, at forstå andre mennesker er glade hele tiden og virker som om de er fuldstændig ligeglade med hvad andre tænker. De virker som om de ejer hele livet og de altid har det fantastisk. Det kan virke meget provokerende på en person, der ikke har højt selvværd og de kan føle sig endnu mindre i selskab med denne person.
Men hvorfor er det vores selvværd er i den lave ende og virker som en bremse på alt hvad vi foretager os – kan det overhovedet ændres på, uden at det koster sved og tåre. Alt kan ændres, det handler bare om – vil du ændre det?

For det kræver ikke blod, sved og tåre. Det kræver at du vil det og virkelig ønsker at blive som dit idol.

For 18 år siden, troede jeg aldrig dette ville ske – at jeg kunne side og vejlede andre til et bedre selvværd, hvor de faktisk er ligeglade med hvad andre siger om dem, jeg troede så heller ikke jeg selv ville have det som jeg har det. Jeg kan nu stå foran 100 mennesker eller mere og sige ‘Jeg er fantastisk unik og jeg kan lige hvad jeg vil’, og samtidig have det godt med det. For hvad andre tænker, det handler ikke om dig eller mig, det handler om dem – hvad de ser og synes er ud fra deres programmering.

Så er du klar til at overskrive din programmering – ja for det er jo rart at vide hvor tingen kommer fra, men det er også det vi ønsker af fortiden – fremtiden vil handle om at skabe en ny model af dig, hvordan du virkelig ønsker at være. Du skal overskrive det du har lært, hørt, fået fortalt så dit selvværd er der hvor det er nu, og når du begynder at overskrive det så skal det jo være med hvad du ønsker, hvem du ønsker at være og hvordan du ønsker at være. Hvis du er klar så tilmeld dig mit kursus ‘Bliv stjernen i dit liv‘ og på 12 uger vil du opnå lige det du ønsker.

Hvem er jeg

Er et menu punkt på denne side – og idag sidder jeg og griner lidt over det. For hvem er jeg egentlig, ja jeg har et navn, et hjem, et job og en tittel, men hvem er jeg egentlig. Vi er alle defineret ud fra alt det vi har, men det er jo egentlig slet ikke den vi er. Vi er alle energi og vi er alle på vej – alt er i bevægelse og alt ændre sig konstant.

I går måtte jeg sande, jeg stadig kan gå helt ned over noget som er sat i mig – ubevidst, men noget rigtig skidt. Min underbevidsthed er bygget ud fra dem der var omkring mig da jeg voksede op, og det har ikke altid været en dans på roser. Jeg er bevidst om disse begrænsninger, dog ved jeg ikke altid hvordan de nemmest overskrives. Nogle begrænsninger/ overbevisninger er slet ikke mine egne, men nogle jeg har ‘arvet’ og de kan godt give en stor udfordring, i forhold til at give slip eller overskrive.

Når jeg arbejder med disse, også ved andre, så kommer der en kæmpe træthed. Før når denne træthed kom, fandt jeg noget at lave hvor jeg kunne holde mig igang – det hedder at kæmpe imod. Nu forstår jeg vigtigheden af at lytte til mig selv, og give all den selvomsorg som jeg overhovedet kan. I dag er selvomsorg en lur.

Følelsen er svigt/uretfærdighed

Det er ikke rart, når vi føler os forkert behandlet, vildledt eller fejl informeret, så vi tager en dårlig beslutning. Men det er mange ting i spil her. For det først så findes der ikke dårlige beslutninger, der findes læring – ja det kan være det har kostet penge eller andre trælse ting, men hvad har du lært af det. Bliv nysgerrig på hvad du har gjort, hvad du kunne gøre næste gang og så sig tak for gaven. Du kan ikke lave om på det der er sket, men du kan modtage gaven der hedder læring.
At blive behandlet forkert, handler jo i bunde og grund om dine følelser i forhold til den situation der var og er. Det er nogle gamle vaner i dig, der får dig til at føle en situation er forkert og det er gamle vaner der får dig til at tænke disse tanker om at blive behandlet forkert. Kig på situationen og så bliv en tilskuer – hvad vil du anbefale dig selv i at gøre lige nu og her? Hvordan vil du hjælpe dig selv så du kunne få en god følelse? Du skal kigge på de reaktionmønstre som du har og så skal du jo vælge at omskrive dem, for du kan ikke ændre på hvad der er sket, men du kan ændre på hvordan du reagerer næste gang, der sker noget lignende.

Det er fantastisk at mærke den forandring der sker i både den måde jeg reagerer på og den måde hvorpå jeg tackler situationer på, som graver en gammelvane frem. I denne situation var det en vane som egentlig ikke er min egen, men som er lagret i mig af de voksne i mit tidlige liv. Den vane viser sig som en blæksprutte med mange forskellige reaktioner, følelser og mange forskellige billeder. Denne gang havde blæksprutten kontrollen i nogle timer, hvor efter jeg begyndte at overskrive den med en ny model. En model der siger at det er ok at have gennemført en læring omkring det ikke at lytte til min intuition. Det er ikke andres skyld eller være måde der er årsagen, det er kun mig der bestemte hvordan det foregik – jeg lyttede ikke til mig selv. Så har jeg lært det og nu kaster jeg så de forskellige følelser af mig.

At glemme, er ikke en dårlig hukommelse

Det er bare en utrænet hukommelse. Men det er ikke derfor jeg glemmer ting, det er fordi jeg pludselig bliver fokuseret på noget andet eller bliver så begejstret for noget, at jeg glemmer alt omkring mig og så skriver jeg lidt indspist (du kan jo nok læse mine tanker).
I går snakkede jeg med en klient, om at forventninger til dem omkring os – ‘Når jeg gør sådanne så forventer jeg at dette sker’. Det kan både være reaktionen fra en person, eller en aktivitet fra en person, ud fra noget der er sagt. Det kan også være at når jeg siger ‘stop …’, så forventer jeg at alle og alt stopper omkring mig.

Nogle gang er det jo så bare lige vi glemmer – ingen er tanke læser – og ikke nok med vi ser tingene ud fra vores egen programmering, vi reagerer/handler også ud fra vore egen programmering. Og når du siger ‘stop..’, så kan det være at min programmering siger mig, at det kun er det jeg har gang i lige nu og her der skal stoppe men at jeg gerne må lave/gøren noget andet. Det kan være din programmering siger ‘stop med alt og lyt til mig’.
Så netop denne klient, havde sagt noget, for et stykke tid siden og forventede så den der modtog beskeden, kunne huske det efter 14 dage – jeg er ked af at sige det, men nej det kan vi ikke forvente. For modtagne person har jo ikke tænkt videre over det og har slet ikke samme opfattelse af vigtigheden.

Nå men egentlig kom denne lille historie ud af – jeg har glemt at skriv noget. Jeg har indgået samarbejde med nogle af verdens mest kendte og anerkendte personer indenfor personlig udvikling, nemlig Anders Hansen og Bob Proctor – det er jeg dybt taknemlig over. Det betyder at jeg tilbyder 10 uger med Anders hansen i mit 12 ugers program, så det er endnu mere gennemtestet materiale du modtager og kommer til at arbejde med. Så beslut dig i dag – vil du virkelig gå glip af, ikke at få det liv du slet ikke tør drømme om, eller skal du være med fra uge 34. Vi bliver max 10 personer på holdet, og det vil alt sammen foregå hjemme i din stue – du får mig som vejleder, der har arbejdet med stoffet de sidste 2 år. Jeg har arbejdet som coach og selv udvikling i 12 år.

Jeg er så glad og taknemlig

Jeg har indgået et samarbejde med Anders Hansen, og det betyder at jeg nu bruger hans Real Magic Masterclass 10 uger, og jeg giver hans materiale til dem der kommer med fra uge 34 og 12 uger frem. Jeg vil så tilføje lidt extra krydderi omkring det at få mere energi i dit liv og det vil være mig der giver vejledning og sparing hver uge, fuldstændig som før. Nu vil det bare være Anders Hansen der underviser de 10 af ugerne, og det vil være hans materiale vi arbejder efter, de 10 af ugerne.
Jeg og rigtig mange andre, har været igennem dette materiale så det er ikke kun teori, det er også gennem testet. Meget af materialet er opbygget ud fra hvad Bob Proctor siger og gør, og også der er der mange der kan sige ‘det virker’.
Du vil aldrig blive den samme person igen og dette material vil du have på livstid, så du vil kunne gennemføre så mange transformationer du ønsker.

Fjern mine blokkeringer

De blokkeringer vi har i vores liv, så som overfor at have penge, eller overfor frihed eller overfor kærlighed, dem kan vi godt fjerne – men hemmeligheden er, der kommer altid en ny blokkering. Ja vi kan ikke slippe helt af med vores blokkeringer, der sker bare en ting – det bliver lettere og lettere at arbejde med dem så vi sikre at de ikke stopper din udvikling.
Hvorfor skal vi dog så arbejde med disse blokkeringer – det skal vi for ellers udvikler du dig ikke, dit liv vil gå helt i stå og stå fuldstændig stille. Ja det er ikke rart de først par gange, du forlader din komfort zone, men jeg vil love dig at det efterhånden bliver spændende hvilken reaktion du får næste gang du presser dig selv lidt.
Det er da også en fantastisk fed fornemmelse, hver gang du oplever at du kom forbi denne forhindring – en blokkering – og at dit liv bliver endnu bedre på den anden side. Det er på den måde du kan sikre at du får det liv du drømmer om, og samtidig udvikler dig selv.

Det skal nok gå

Det er så en af de sætninger jeg ikke bryder mig om, for det viser at vi stiller os til tåls med eller er helt tilfreds med som tingen er. Men nej!! – du må gerne være taknemlig men tilfreds må du ikke være, for så udvikler du dig ikke. Samtidig med – hvorfor ikke hjælpe livet på vej, og tænke positivt og give slip. Ved at bruge taknemlighed, sige det bliver således og ved at give slip på bekymringerne, så sikre du jo at det sker og det bliver godt.
Jeg havde en klient der var igang med at læse og vedkommen havde søgt om en studiebolig. Tankerne var jo, at den får jeg nok ikke til dette semester, det bliver nok det næste og det hele skal jo nok gå. Nej, det er jo lige netop når vi tænker således, at vi ikke opnår det vi egentlig drømmer om. Jeg lærte vedkommen at sige ‘Jeg får en studiebolig og jeg er taknemlig her for’, og så var øvelsen at sige det hver gang tankerne kredsede omkring emnet. Efter blot 14 dage kom der brev, at vedkommen var tildelt en studiebolig og den var klar til det kommende semester.
Så tænker du nok, det var mere held end andet og nej det var det ikke. Var tankerne forblevet bekymringer, så var der ikke kommet en studiebolig nu, for helt det samme gjorde sig gældende vedr. et job som var ønsket.

Det handler om at sætte drømmen i værk og så give slip. Prøv det og du vil se hvordan dit liv forandre sig.

Jeg har ikke haft en liv på roser, jeg vil sige at den modgang som jeg har oplevet har været med til at forme mig som den jeg er i dag – uden min modgang, så ville jeg nok heller ikke have fundet de redskaber jeg nu lære andre mennesker at bruge. Faktisk vil jeg sige – gennem det jeg har oplevet, er det endnu mere fedt at fejre den jeg er i dag.
Som barn lærte jeg at jeg var det modsatte af klog, for jeg blev konstant sammenlignet med min søster, som var fantastiske til det at lærer i skolen. Se det var jeg ikke, for der var meget få lærer der brugte ros fremfor ris. Jeg har altid arbejdet bedst ud fra ros og konstruktivt feedback.
Senere i livet, fandt jeg ud af at de fleste mennesker opnår de bedste resultater ved ros, men at de sjælendt har rost sig selv. Selv ros er ikke egoisme, som mange har lært eller det at blære sig. Nej selv ros er når vi anerkender os selv for det vi gør og udfører, for således at give os selv omsorg og kærlighed. Så længe vi gør det på en måde, så ingen andre bliver påvirket, er det helt perfekt.
Selv ros og kærlighed til dig selv, er nogle af de vigtige ting for at du kan skabe det liv du ønsker med indre styrke og du kan ikke begynde for tidligt.
I dag kan jeg både rose mig selv og give mig selv kærlighed – mit liv har ændret sig til at jeg nu tiltrækker det jeg ønsker og hver dag er en dans på roser. Nogle roser har torne – ja, men hvis ikke selv udviklingen forsætter hver dag, så kan jeg lige så godt sætte mig til at dø. Derfor øver jeg mig hver måned i at gøre noget som jeg ikke har prøvet før, og som får mig ud af min komfortzone. Jeg elsker det liv jeg lever og jeg er fantastisk til det.

Hvad ser du når du ser dig selv

Det du ser er det du er programmeret til at se, og ikke det som i virkeligheden er dig – den rigtige dig. Din programmering er startet helt fra du var lille og til nu, hvor du har fået en masse at vide, du har selv dannet dig nogle erfaringer og så har du hørt nogle snakke om dig. Alt det tilsammen med dine tanker og dine følelser har skabt hvem du er og det er derud fra du ser dig selv. Så er det et billede du kan lide eller var der nogle ting du gerne ville ændre.
Jeg har altid lært det modsatte af ‘Jeg var klog, tynd, lille og lækker’, så mit oprindelige billede var ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Heldigvis har jeg via min mentor lært at dette bille, var andres billede af mig og at det var muligt at ændre. Så sammen med at ændre på tankemønstre og dermed også ændre på hvordan jeg føler mig, er jeg gået fra ingen selvtillid til at tro på mig selv. Jeg finder stadig forsekellige paradigmer som jeg ikke ønsker mere, men nu ved jeg hvordan jeg skal ændre disse – jeg er derfor altid den bedste version af mig selv.

Reaktion eller respons.

Mellem enhver situation og stimulansen er et rum. I det rum er det ofte, hvor din skæbne udfolder sig. Enten så reagerer vi eller også giver vi et respons i enhver situation, uanset hvilken etikette vores sind tildeler dem.

Hvis du indfører en vane at sige ’Alt er godt’ – uanset hvad der sker, så træner du dit sind til kun at fokusere på det gode. Fordi dit fokus er på det gode, så vil du se meget mere godt.
På et tidspunkt vil du, uanset hvilken situation du står i, vil du kun se det god.
Start i dag og bestil en session med mig til 0 kr ved at udfylde denne https://stineshus.wufoo.com/forms/m3gv6qa0gyvgxd/

Det gør mig så ked af det, når mennesker siger ‘det kan jeg ikke, for …’ og det er uanset hvad det handler om. For vi kan alle det vi sætter os for, uanset om det kræver kompetencer eller om det kræver pengen. Vi kan hvad vi vil og vi kan altid finde de penge vi skal bruge – det handler om at gå ud af din komfort zone og det bliver nogen gang bare lidt ubehageligt. Samtidig kan vil du aldrig lærer tingene hvis du siger du ikke kan. Du vil der imod lære noget nyt hvis du siger ligesom Pipi ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt’.

Kender du følelsen – du har det fantastisk men du føler alligevel der mangler noget?

Den følelse gik jeg med i mange år, hvor jeg ikke kunne gennemskue hvad det lige var der skulle mangle. Jeg gennemgik det ene kursus efter det andet, jeg læste den ene bog efter den anden og alligevel manglede der noget. Så en dag fik jeg øje på et opslag der fangede mit øje – hvis du ændre hvordan du ser på tingene, så ændre tingene sig! Den sætning sad fast inde i mit hoved, og i starten så kunne jeg ikke rigtig forstå hvad det egentlig betød. Men så en dag stod jeg overfor en udfordring, hvor jeg overhovedet ikke kunne se en løsning på denne. Jeg tænkte over hvad jeg kunne gøre og så pludselig kom sætningen igen – tænk anderledes, se anderledes på det og begynde at nedbryde den boks du ser udfra. Så kom løsningen, for jeg skiftede perspektiv og det var ikke bare at se det hele fra en anden vinkel, nej det var at skifte mine vaner og ændre min opfattelse af verden.

Er du klar til at lærer at se din verden med nye øjne – opgive dine vaner og få det liv du næste ikke tør drømme om? Det er faktisk ikke svært, det er i bund og grund bare gentagelser :-). For hver gang vi oplever noget, så vil vores vaner gerne gentage og gøre som vi plejer og der er det vi skal huske – nej jeg vil se med nye øjne.

Jeg arbejder med mennesker der har oplevet stress, sorg eller andet traume, med at skabe et nyt billede af dem selv, så de bliver stjerner i deres liv, hvorved det oplever frihed og indre styrke.
For at vi kan arbejde sammen, skal de ønske at arbejde med dem selv – for først når du binder dig til at arbejde med dig selv, vil der også ske forandringer.
Så sæt dig ned og kig på dit liv, udfra dig selv – for der her handler kun om dig og hvad du ønsker (ikke huset, manden, børnene eller noget andet). Har du opnået de resultater med dig selv, som du inderst inden drømmer om?

Hvis du ikke har de resultater du drømmer om, ved du så hvad der skal til for at få disse resultater?
Jeg kan afsløre, det har intet med dine omstændigheder at gøre, det har intet med dit miljø at gøre – det handler kun om dig og kun dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os